Starity

Király Viktor ellenfele nyerte az amerikai Voice-ot

2015. december 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év vége közeledtével a világszerte népszerű tehetségkutató is véget ért, melyben hazánk büszkeségére Király Viktor is részt vett.

hirdetés

Viktor ugyan még a műsor elején elbúcsúzott a műsortól, ettől függetlenül ő is beírta magát a The Voice képzeletbeli történelemkönyvébe, akárcsak egykori ellenfele, Jordan Smith. Utóbbi egyébként olyan jónak bizonyult, hogy egészen a fináléig menetelt, végül ő lepődött meg a legjobban, amikor nyertesként került ki a versenyből Emily Ann Robertsszel szemben.

Az énekes ezzel meghozta a harmadik elismerést mentora, Adam Levine számára. Ez már a kilencedik évad volt a műsor történetében a tengerentúlon, Adam pedig korábban két alkalommal (első és ötödik évad) nyert, és nem csoda, ha büszke, hogy ismét elvihette egy versenyzőjét az első helyig.

Képtelen vagyok szavakkal kifejezni, hogyan érzek ma. Az egyetlen dolog, ami a számra jön, hogy Isten valóban jó hozzám. Múlt éjszaka bebizonyítottam magamnak és a világnak, hogy nem a külcsín a fontos. A szívem megtelt szeretettel és álmokkal

– írta a győztes a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek