Starity

A Tokio Hotel fele Los Angelesbe költözik

2010. szeptember 25. 09:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bill és Tom Kaulitz tagjai Németország egyik legsikeresebb nemzetközi bandájának, a Tokio Hotelnek. A másik két tag Gustav Schäfer dobos és Georg Listing basszusgitáros. De vajon mi fog történni ezzel a négyessel, ha két tag elhagyja szülőhazáját?

hirdetés
A Tokio Hotel fele Los Angelesbe költözik

Az énekes, Bill és a gitáros, Tom készül külföldre. Jelenleg Hamburgban élnek, de 2010. szeptember 22-én bejelentették, hogy Los Angelesbe, Kalifornia államba költöznek. A Bild magazin kinyomozta, hogy a híres bandatagok már ősszel Amerikában lesznek! A menedzserük és egyben producerük, David Jost már egy éve Beverly Hillsben él, vele akarnak új dalokat írni.

„Igen, Bill és Tom Los Angelesbe fognak költözni, de megtartják németországi házukat. A költözést november vége felé tervezik” – erősítette meg a menedzser.

A társaik, Georg és Gustav Németországban szándékoznak maradni, mert mindkettőjüknek komoly kapcsolata van ott. Az együttes barátai elmondták, hogy az is közrejátszott, hogy – mivel a fiúk Németországban a leghíresebbek – szülőföldjükön egyfolytában paparazzók követik, illetve nemrég betörtek a hamburgi házukba.

De akkor vajon a bandával mi lesz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek