Starity

Magányosan tölti a karácsonyt Király Viktor

2015. december 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei év mindenképpen élményekkel teli volt Király Viktor számára, aki a The Voice-ból való kiesését követően is az Egyesült Államokban maradt nemzetközi karrierje építése végett.

hirdetés
Magányosan tölti a karácsonyt Király Viktor
Fotó: NBC

Éppen ez az oka annak, hogy egyedül lesz kénytelen ünnepelni, mivel még mindig kapja a megkereséseket, és folyamatosan tárgyal, egyeztet, ideje pedig ezúttal nem lesz arra, hogy hazautazzon, és Magyarországon töltse a szeretet ünnepét családja és barátai körében. Viktor ennek ellenére sincs elkeseredve, mivel elmondása szerint szép emlékeket őríz a korábbi karácsonyokról.

Szerencsére számos szép karácsonyi emlékem van. Jó lesz ezekre visszagondolni most, hogy magányosan töltöm az ünnepeket. A karácsonyi ételek sem olyan fontosak számomra. Nem vagyok válogatós, mindig megeszem azt, ami az asztalon van, úgyhogy ez nem fog annyira hiányozni, de furcsa lesz, hogy a családom nem lesz velem. Valószínűleg New Yorkban vagy Los Angelesben fogom tölteni idén a karácsonyt. Hiányoznak az otthoni barátaim és a családom, de nekem most itt van dolgom

– nyilatkozta a Blikknek Viktor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek