Starity

Kevin McCallister életét tönkrevágták a betörők

2015. december 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakat érdekelt, hogy milyen lenne a felnőtt Kevin McCallister élete, miután a Vizes Banditák két karácsonyát is tönkretették. Macaulay Culkin most egy rövidfilmben mutatja be a traumatizált kisfiú életének alakulását.

hirdetés

Az angyalarcú Kevin McCallister az egész világot elbűvölte, amikor nyolcéves korában egyedül szállt szembe két betörővel, miután a családja otthon felejtette. Az incidens később újra megismétlődött, amikor Kevin véletlenül rossz repülőre szállva Florida helyett New Yorkban kötött ki, és egy rokona házát is meg kellett védenie a betolakodóktól.

A filmek óriási sikernek bizonyultak világszerte, és bár valószínűleg idén utoljára lesz látható a magyar tévében, még mindig nagy az érdeklődés a szereplők iránt. Jack Dishel, a :DRYVRS című websorozat ötletgazdája eljátszott a gondolattal, vajon milyen élete lehet annak a kisfiúnak, akit kétszer is elhagy a családja és betörőket kell kiűznie az otthonából, felnőttként.

Az ötperces Just Me in the House by Myself című epizódban Macaulay Culkin újra Kevin bőrébe bújt, hogy szembesülhessünk a lesújtó ténnyel: a kisfiúként áltélt traumák nem múltak el nyomtalanul. A történet szerint Kevin jelenleg Uber-sofőrként tengeti életét, aki annyira ki van borulva, hogy végül a hátsó ülésen ülve teszi meg az utat, közben pedig elmeséli, hogy milyen borzalmakat kellett átélnie gyerekként. Amikor aztán egy fegyveres megpróbálja elrabolni a kocsiját, Kevinről kiderül, hogy még mindig nem tudja jól tolerálni a bűnözőket...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek