Starity

Újabb szőke hajú, kék szemű pasira feni a fogát Selena Gomez?

2015. december 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő szerelmi életén kiigazodni szinte lehetetlen már amúgy is, ezúttal azonban újabb találgatásra okot adó képet osztott meg az Instagramon.

hirdetés

Selena Gomez nyáron még azt pedzegette, hogy nem zárkózik el attól, hogy később, a jövőben köze legyen exbarátjához, Justin Bieberhez – aki szívhez szóló szerenáddal örvendeztette meg az énekesnőt néhány héttel ezelőtt –, később mégis attól volt hangos a sajtó, hogy a One Direction szőke szépfiúja, Niall Horan mellett talált rá a boldogságra. Az állítólagos kapcsolatot egyikük sem erősítette meg, de nem is tagadják, így továbbra is kérdés tárgyát képezi, milyen kapcsolat van közöttük.

Selena azonban ezidőtájt sem unatkozik, tegnap ugyanis egy feltűnően jóképű fiatalemberről osztott meg egy képet Instagram-oldalán, melyhez semmiféle hozzáfűznivalója nem akadt, így csak találgatni tudtunk, ki lehet a rejtélyes idegen, akinek személyazonosságáról az E! Online rántotta le a leplet.

A szőke hajú, kék szemű idegent ugyanis Christopher Masonnek hívják, és Los Angelesben dolgozik modellként, amit adottságai láttán nem esik nehezünkre elhinni. Chris egyébként nemcsak pózolni szeret, hanem maga is szívesen fotózik, emellett az egészséges táplálkozás híve, de imád még motorozni és kirándulni is.

A dögös modellnek egyébként van egy két-három év körüli kislánya is, akiről előszeretettel oszt meg képeket, és ha ez nem volna elég, a kicsi is igen jó génállománnyal rendelkezik – azt legalábbis már biztosan tudjuk, honnan örökölte szőke tincseit és tengerkék szemeit.

Arról továbbra sincs információ, hogy milyen kapcsolat áll fenn Chris és Selena között, ám nem csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy az énekesnő valóban szemet vetett a remek adottságokkal rendelkező modellre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek