Starity

Rajongói szereplésével készítette el új videoklipjét a 5 Seconds of Summer

2015. december 20. 16:04   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 5 Seconds Of Summer tagjai megmutatták egy új, érzelmesebb oldalukat és néhány rajongó segítségével készítették el legújabb kisfilmjüket.

hirdetés

Alig két hónapja jelent meg a 5 Seconds of Summer előző kisfilmje, máris megérkezett az új, a Jet Black Heart című slágerükhöz. Az előző két kislemezhez képest a dal és a klip is komolyabb lett, de nem kell megijedni a rajongóknak, stílusváltásról nem kell beszélnünk, a fiúk nem hagynak fel a kissé punk-rockos hangzásvilággal.

A kisfilm előkészületeiről és céljáról az alábbit olvashatjuk a videoklip elején: Megkértük a rajongóinkat, hogy segítsenek elkészíteni ezt a videót. A Ti történeteiteket akartuk hallani. Megterhelő volt a választás. Ez a videó nektek szól. A felvételek igazán meghatóra sikerültek, még a banda tagjai is elérzékenyültek a kész kisfilmtől. Később azt is elárulták, hogy ez a dal nagyon közel áll a szívükhöz, és büszkék a végeredményre.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek