Starity

Kendall Jennerrel kavar Harry Styles

2016. január 02. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, az új év új szerelmet is hozott egyeseknek, ugyanis Hollywoodban máris arról pletykálnak, hogy rendesen egymásba gabalyodott a One Direction szívtiprója és az idősebbik Jenner-lány.

hirdetés
Kendall Jennerrel kavar Harry Styles

Nemrég még csak találgattunk, hogy vajon barátság van a két sztár között vagy egy bimbózó románcnak lehetünk szemtanúi, mostanra azonban bebizonyosodott, hogy bizony utóbbiról van szó. A szólóénekesi karrierről szőtt álmokat dédelgető Harry Styles ugyanis Anguillán tölti jól megérdemelt pihenését Kendall Jenner társaságában, aki – a kettejükről készült képek tanúbizonysága szerint – remekül szórakozik a 21 éves énekessel.

A napokban egy kettesben elköltött romantikus vacsora során kapták lencsevégre a szemfüles rajongók a két hírességet, legutóbb azonban egy St. Barts-i yact-túrán fotózták le őket félreérthetetlen helyzetben, amint élvezettel nyalták-falták egymást – ami, mint tudjuk egy kapcsolat kezdeti stádiumában szokás. 

Harryt és Kendallt egyébként már 2013 novemberében is hírbe hozták egymással: akkor állítólag csak néhány önfeledt hónapig tartott a románc, hivatalosan azonban egyikük sem ismerte be, hogy közük lenne egymáshoz. Úgy tűnik azonban, hogy az egykori szeretők között ismét fellobbant a szikra, a kérdés már csak az, hogy vajon ezúttal meddig lángol a szerelem?

A kettejükről készült képekért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek