Starity

Jaden Smith a Louis Vuitton új reklámarca

2016. január 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas megtiszteltetés egy olyan neves márka reklámarcának lenni, mint amilyen a Louis Vuitton. Minden bizonnyal így érzi ezt Jada és Will Smith 17 éves fia, Jaden is, aki büszkén reklámozza majd a márka 2016-os tavaszi/nyári kollekcióját.

hirdetés

Ugyan a sztárcsemete egyelőre nem tett említést közösségi oldalain a megtisztelő kollaborációról, a Louis Vuitton kreatív igazgatója, Nicholas Ghesquiere azonban már megerősítette a megállapodást, melyről az Instagramon számolt be, két, a kollekció fotózása során megörökített felvétel kíséretében.

Boldogan mutatom be a Louis Vuitton új kampányának reklámarcát, Jaden Smith-t

– olvasható Nicholas üzenete az alább látható kép kíséretében, melyet egy újabb kép közzététele kísért a tegnapi nap folyamán.

Fotó: Instagram / Nicholas Ghesquiere
Fotó: Instagram / Nicholas Ghesquiere

Nem csoda, hogy a márka választása Jadenre esett, hiszen a fiú előszeretettel ölti magára a LV korábbi kollekcióinak darabjait is, valamint egyesi stílusának (és híres szüleinek) köszönhetően több mint kétmillió követője van az imánt említett közösségi oldalon.

Öltözködésem által az érzéseimet szeretném kifejezni. Ez nem különösebben érdekes számomra, mivel nap mint nap változik a világról alkotott véleményem, ahogyan én magam is változok

– nyilatkozta korábban sajátságos megjelenéséről Jaden a GQ-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek