Starity

Valósággal izzik a levegő Justin Bieber és Hailey Baldwin között

2016. január 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes és a modell közötti viszony mindig is vitatott volt, ám ismét sikerült meglepniük rajongóikat.

hirdetés

Nem egészen egy évvel ezelőtt kelt szárnyra a pletyka először, hogy barátságnál több is van Justin Bieber és Hailey Baldwin között. Akkoriban mindketten tagadták, hogy ez igaz lenne, és arra hivatkoztak, hogy gyerekkoruk óta barátok, ám újabban már korántsem baráti szituációban kapják őket lencsevégre, ami arra enged következtetni minket, hogy bizony megtört a jég, és végre elszánták magukat arra, hogy esélyt adjanak egy esetleges kapcsolatnak.

Fotó: Instagram / Hailey Baldwin

Justin és Hailey egyébként Anguillán és St. Bartson töltötte a szilvesztert és az azt követő napokat, méghozzá az énekes családjának a társaságában, és az Instagramra feltöltött egyik kép tanúbizonysága szerint a szőke szépség remekül kijött Justin kisebb testvéreivel is.

Fotó: Instagram / Justin Bieber

A napokban azonban további találgatásokra okot adó képek kerültek fel a képmegosztóra, melyeket a rajongók kétkedve fogadtak: a legtöbben örültek Justin boldogságának, míg mások továbbra is abban reménykednek, hogy a slágergyáros ismét Selena Gomez mellett talál rá a boldogságra.

Utóbbi kezd egyre valószínűtlenebbnek tűnni, hiszen Justin az általa közzétett képek többségén boldogan ölelgeti a gyönyörű modellt, nem is beszélve arról, hogy az egyik felvételen szájon csókolja a lányt.

Fotó: Instagram / Justin Bieber

Egyelőre a pár egyik tagja sem erősítette meg hivatalosan az összetartozást, ám kétség sem fér ahhoz, hogy mindkettejük számára kényelmes ez a viszony. Azt azonban leszügezhetjük: több van köztük barátságnál.

Fotó: Instagram / Justin Bieber

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek