Starity

Ashley Bensont túl kövérnek találták egy általa áhított szerephez

2016. január 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába hord S-es méretű ruhákat, a Pretty Little Liars sztárját még így sem találták elég vékonynak egy meghallgatáson.

hirdetés

Fotó: Ocean Drive (Randall Slavin)

Ashley Benson nemrégiben az Ocean Drive magazinnak fedte fel a korábban történteket, és szégyenkezés nélkül vallott arról, milyen megalázó volt számára, amikor egy meghallgatáson közölték vele: túl kövér ahhoz a szerephez, amire pályázik.

S-es méretű vagyok! Fél órán keresztül itattam az egereket, mire realizálódott bennem, hogy össze kell szednem magam, ha nem akarok belekerülni egy étkezési rendellenesség spiráljába. Ebben a szakmában a legtöbben nap mint nap azt hallgatják, hogy le kellene adniuk néhány kilót, sokkal gyakrabban, mint amikor valóban indokolt lenne a fogyás. Ez teszi az embert erősebbé, keményebbé

– magyarázta a lapnak adott interjújában a 26 éves szőke szépéség, aki arról is szót ejtett, hogy mennyire felháborítónak találja, amikor a fotósok és magazinok manipulálják a róla készült képeket, ezzel hamis képet mutatva arról, milyen is ő valójában.

Fotó: Ocean Drive (Randall Slavin)

Előfordult, hogy amikor a fotózást követően megláttam a rólam készült képeket, nem ismertem magamra. Azt gondoltam, mi a franc? Még csak nem is így nézek ki! Nagyon csalódott voltam

– elevenítette fel a kellemetlen élményt Ashley, és nem győzi hangsúlyozni, hogy azt szeretné, ha a lányok elhinnék: neki is vannak hibái, ahogyan mindenki másnak, és ő sem tökéletes.

Utálom, amikor azt hallom, hogy azt mondják rám, milyen vékony vagyok, és a bőröm is tökéletes. Én sem vagyok az, nekem is vannak pattanásaim

– folytatta a színésznő, aki saját bevallása szerint a korán jött hírnév ellenére sem szállt el a sikertől.

Abszolút világos számomra, miért kattannak meg az emberek. Fiatalon sikeressé válni korántsem könnyű, hiszen ezerszer többször hallod, hogy igent, mint hogy nemet mondanak neked. Rengeteg pénzt hozol a konyhára, őrült nagy a kísértés, és látszólag nincs következményei a tetteidnek.

Fotó: Ocean Drive (Randall Slavin)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek