Starity

Thaiföldi nyaralással indította az új évet a Schobert család – fotók

2016. január 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élményekben, eredményekben és sikerekben gazdag évet hagyott maga mögött Schobert Norbi és Rubint Réka 2015-ben, így igazán rájuk fért, hogy egy kis kikapcsolódással ünnepeljék az új évet.

hirdetés

Egy hetet töltenek a földi paradicsomban (Fotó: Facebook / Norbi Update)

A fitneszházaspár csemetéivel együtt kelt útra január 2-án, hogy egy hétig pihentesse a munkától megfáradt tagjait. Természetesen se Norbi, se Réka nem teszi le a lantot még ilyenkor sem, így rajongóikkal folyamatosan tartják a kapcsolatot.

A közösségi oldalakon közzétett képek tanúbizonysága szerint szülők és gyerekek egyaránt élvezik a ragyogó napsütést, a kellemesen meleg vizet és a pálmafák nyújtotta árnyékot, amit most, a várva várt első hóban taposva nem tudunk nem irigyelni.

Fotó: Facebook / Norbi Update
Fotó: Facebook / Rubint Réka oldala
Fotó: Facebook / Rubint Réka oldala
Fotó: Facebook / Rubint Réka oldala
Fotó: Facebook / Rubint Réka oldala
Fotó: Facebook / Rubint Réka oldala
Fotó: Facebook / Rubint Réka oldala

Természetesen az edzés sem áll meg, Réka a nyaralása során is teljes erőbedobással rója a kilométereket, és egy szuperhatékony, a futást kiegészítő edzéstervet is közzétett, hogy alakreformos követői ne szenvedjenek hiányt a mozgásban nélküle sem.

Ellenlábasai ezúttal sem kímélték a fitneszmamit, így számtalan rosszindulatú megjegyzést kapott amiatt, hogy a nyaralása során sem pihen, ám Réka megnyugtatta őket: nem csak edzésből áll a napja. 

Azoknak pedig, akik fanyalogva vizslatják, hogy elmegy pihenni és ilyenkor is egész nap fut... csak annyit üzenek: 24 òrábòl 44 perc az nem egész nap. Imádok futni!!! Imàdom ezt az életérzést!!! Aki átélte már valaha a mozgás örömét, tudja, h miről beszèlek. S a legszebb az egészben, hogy a lànyom is velem tartott ma

– jegyezte meg egyik posztja végén Réka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek