Starity

Taylor Swift és Calvin Harris a házasságot fontolgatja

2016. január 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre komolyabb a dolog a két slágergyáros között, ugyanis barátaik úgy tudják, hogy közös jövőjüket tervezgetik szabadságuk alatt.

hirdetés

A tavalyi naptárja csak úgy hemzsegett a fellépésektől Taylor Swiftnek, idén azonban pihenéssel kezdi az évet, melyhez nem is találhatott volna jobb partnert párjánál, Calvin Harrisnél. A szerelmesek jelenleg jól megérdemelt pihenésüket töltik, és végre megtapasztalhatják az együttélés jó és rossz oldalát is. 

Taylor ugyanis átcuccolt Calvinhez, mivel az otthonát renoválják, így napi 24 órában élvezhetik egymás társaságát. Barátaik úgy tudják, hogy hosszútávra terveznek egymással, ennek értelmében pedig már az eljegyzés és a házasság is szóba került közöttük.

Fotók: Instagram

Most, hogy Taylor turnéja véget ért, együtt élnek Calvin Beverly Hills-i házában, az övé ugyanis felújítás alatt áll. A közös jövő is szóba került közöttük, így az eljegyzés lehetősége is. Dolgoznak a kapcsolatukon, annak ellenére is, hogy időbeosztásuk miatt tavaly nem lehettek együtt annyit, amennyit szerettek volna, ez azonban azt bizonyította számukra, hogy az, ami köztük van, komoly, és akár örökké is tarthat. Ez alapozta meg az egymásszal szembeni elköteleződésüket

– nyilatkozta az egyik barát az E! Newsnak.

Taylor és Calvin az énekesnő turnéjának utolsó fellépése óta együtt vannak, és a karácsonyt is közösen ünnepelték Taylor családjánál. A közösségi oldalakon megosztott képek tanúsága szerint a népszerű lemezlovas nagyszerűen szót ért kedvese szeretteivel is és fordítva.

A sztárpár egyébként tavaly márciusban kezdett találkozgatni, és bár rosszakaróik úgy tartották, néhány hétnél tovább nem tart majd a kapcsolat, a szerelmesek rácáfoltak a feltételezésre. Júniusban a Forbes magazin őket nyilvánította az év legjobban kereső celebpárjának, így leelőzték a korábbi csúcstartó Beyoncét és Jay-Z-t. Ha hihetünk az állítólagos barátoknak, akkor szerelmük nemcsak ellenálló és megingathatatlan, így nem nehéz elképzelni, hogy Calvin hamarosan térdre ereszkedik Taylor előtt...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek