Starity

Megkezdődött a harc Harry Styles kegyeiért

2016. január 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még alig vált hivatalossá, hogy szólókarrierbe kezd, Harry Stylesért máris versengenek a kiadók.

hirdetés
Megkezdődött a harc Harry Styles kegyeiért
Fotó: 4music

December végén számoltunk be arról, hogy a jelenleg jól megérdemelt szabadságát töltő One Direction szívtiprója, Harry Styles kezébe vette az irányítást, és rögzítésre került négy önálló szerzeménye. Természetesen nemcsak a rajongók, hanem a popipar legnagyobb kiadói és producerei is versenyeznek az énekes kegyeiért, Jay-Z pedig egyenesen odáig ment, hogy akár Simon Cowell-lel is megállapodást kötne a fiúért cserébe.

Harrynek egyáltalán nincs szüksége segítségre, hiszen már most világszerte ismerik a nevét. Én elérhetővé tehetem a számára, hogy a legnagyobb előadókkal és a legnevesebb producerekkel dolgozhasson együtt, és egy éven belül a világ legnagyobb előadóművészévé tenném

– nyilatkozta a rapper a Daily Starnak adott interjújában. Nem nehéz elképzelni, hogy erre ő volna a legideálisabb jelölt, hiszen 2008 óta vezeti sikeresen Roc Nation névre keresztelt cégét, mely alól olyan hírességek virágoztak ki korábban, mint Rihanna, Shakira, Kanye West, Emeli Sandé vagy épp Demi Lovato.

Jay-Z-nek azonban nincs könnyű dolga, hiszen Harry jelenleg Simon Cowell felfedezettjeként tündököl, ám szólólemezével még előtte áll a lehetőség, hogy kiadót, és vele együtt pártfogót válasszon magának – és mint ilyet keresve sem találhatna jobbat a Roc Nationnél és Jay-Z-nél.

Nagyon szeretném leszerződtetni Harryt. Simon minden bizonnyal szeretné a gondját viselni, ez érthető is, ugyanakkor egy közös vállalkozást is indíthatnánk, hiszen mindketten jelentős eredményeket tettünk már le arra a bizonyos asztalra... Harry pedig mindannyiunk számára elegendő bevételt tudna hozni, hogy mind részesei lehessünk ennek az egésznek

– magyarázta Jay-Z.

Arról egyelőre nincs információ, hogy maga az érintett döntött-e már, csak annyit tudunk biztosan, hogy négy dalt rögzített, és jelenleg is dolgozik a korongon, melynek megjelenésére még hosszú hónapokig leszünk kénytelenek várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek