Starity

Egymásra talált Kulcsár Edina és ÉNB Kristóf

2016. január 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, boldog új évnek néz elébe a szépségkirálynő és a sorozatsztár, ugyanis nem titkoltan odavannak egymásért.

hirdetés
Egymásra talált Kulcsár Edina és ÉNB Kristóf
Fotó: Facebook / Kulcsár Edina & RTL Klub

Novemberben számoltunk be arról, hogy az Európa legszebbjének választott Kulcsár Edina pontot tett hétéves kapcsolatának végére, és felbontotta eljegyzését akkori párjával, Mátéval. A barna hajú szépség azonban nem maradt sokáig udvarlók nélkül, és a Bors értesülései szerint nem kisebb személy, mint Törőcsik Dániel hódította meg a szívét, akit az Éjjel-nappal Budapest Kristófjaként ismerhetünk.

Ugyan eddig se Edina, se Dani nem vállalta fel a kapcsolatot hivatalosan, ám a fent említett lap úgy tudja, hogy a sorozatsztár hetek óta ostromolja a bombázót, sőt Dani születésnapját is együtt ünnepelték. 

Régóta ismerjük egymást Danival. Korábban túlságosan nyíltan beszéltem a kapcsolatomról, így ebből tanulva most nem szeretnék beszélni erről. Egy baráti társaságba járunk

– nyilatkozta Edina a Borsnak, nem tagadva, hogy több van köztük barátságnál. Dani azonban szűkszavúan annyit válaszolt a lap megkeresésére, hogy nem szeretne nyilatkozni a témáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek