Starity

Hozd magad csúcsformába Gisele Bündchen étrendjével!

2016. január 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ünnepi lakomák alatt felszedtél néhány pluszkilót? Ne lógasd az orrod, ugyanis végre nyilvánosságra került Gisele Bündchen titka, betartása pedig egyszerűbb, mint hitted! Próbáld ki, és kerülj csúcsformába a bikiniszezonra!

hirdetés
Hozd magad csúcsformába Gisele Bündchen étrendjével!

Ne aggódj, nem vagy egyedül, ha úgy érzed, egy időre gondolni sem tudsz a töltött káposztára vagy a bejglire, hiszen az ünnepi ebédek és tartalmas vacsik ideje lejárt az új év, és vele az iskola/munka megkezdésével. Természetesen nem kell őrült diétába kezdened, ha szeretnéd visszanyerni az alakodat, ugyanis egy kis odafigyeléssel máris csodákat művelhetsz a testeddel.

Nemrégiben Gisele Bündchen szakácsa kikotyogta, hogyan, milyen ételekkel tartja formában magát a gyönyörű modell, így érdemes kipróbálni, és életmódot váltani a nyári bombaforma reményében. Lássuk, mivel lakik jól a Bündchen-Brady család!

Az étkezések nyolcvan százalékában zöldség kerül Gisele és Tom tányérjára. Mindig a legfrissebbeket választom ki a számukra. Amit nem találok egészségesnek, meg sem vásárolom. Emellett teljes kiőrlésű gabonákat fogyasztanak, valamint barna rizst, quinoát, kölest, babokat. Ami ételeik maradék húsz százalékát illeti, sovány húsok kerülnek terítékre: legeltetett állat húsából származó steak, kacsa minden mennyiségben és csirke. Ha halról van szó, leggyakrabban lazacot szolgálok fel nekik

– magyarázta Allen Campbell séf a boston.com-nak adott interjújában, és hangsúlyozta, hogy az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres mozgás is elengedhetetlen a fogyni vágyók számára, valamint ajánlott kerülni a cukorral és finomított fehér liszttel készült,  ételeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek