Starity

Holtan találták Craig Stricklandet

2016. január 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyászba borult a country világ: a Backroad Anthem zenekar énekese ugyanis váratlanul életét vesztette.

hirdetés

Craig Strickland a karácsony utáni hétvégén indult kacsavadászatra cimborájával, Chase Morlanddel Oklahomában, melyről utóbbi még izgatottan számolt be a Twitteren, nem is sejtve, mi vár rájuk.

Szeretteik nem aggódtak, hiszen a két férfinek régi szenvedélye volt a vadászat, és mindketten régóta művelték ezt a sportot. Múlt hétfőn azonban nyugtalanító híreket kaptak szeretteik, ugyanis mint kiderült: a két barát által kölcsönzött csónakra elhagyatott állapotban, felborulva találtak a vízimentők.

Craig felesége teljesen összetört a gyász súlya alatt – alig több mint egy éve voltak házasok (Fotó: Twitter / Craig Strickland)

Craig és Chase szerettei sajnos joggal aggódtak, ugyanis nem sokkal később megtalálták utóbbi holttestét, ami után rosszat sejtve megindult a kutatás, hogy előkerítsék Craiget. A férfi kutyájának, Samnek a holtteste is előkerült, amiről a zenész felesége, Helen számolt be, ám hiába reménykedett abban, hogy Craignek nem esett baja. A férfinek már csak a holttestére bukkantak a rendőrök, nem sokkal messzebb attól a helytől, ahol Chase holttestét találták.

A kutatás azért is húzódott el, mert a férfi terepszínű ruhában indult a vadászatra, ezáltal nehezebb volt a nyomára bukkanni. Jelenleg is folyik a nyomozás, hogy mi okozta Craig és Chase halálát, az azonban biztos, hogy a szakértők kizárták a kábítószer- és alkohol fogyasztása miatt bekövetkezett halál lehetőségét.

Craighez hasonlóan Chase is gyakorlott vadász hírében állt (Fotó: Twitter / Chase Morland)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek