Starity

Hosszabb szabadságra megy Kristen Stewart

2016. január 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sikere óta megfeszített tempóban dolgozik a színésznő, így aligha meglepő, hogy szeretne kicsit kikapcsolódni.

hirdetés
Hosszabb szabadságra megy Kristen Stewart

Kristen Stewart a kedden megrendezésre került National Board of Review Gala keretein belül adott exkluzív interjút az E! News riporterének, és elárulta: hosszabb időre búcsút int Hollywoodnak, hogy végre kinyújtóztassa megfáradt tagjait, és a privát dolgaira koncentráljon.

Évek óta több különböző projekten dolgozok egyszerre, és eljutottam arra a pontra, hogy nem igazán szeretnék dolgozni. Eljött az ideje hogy kivegyek egy hosszabb időtartamű szabadságot. Borzasztóan túlhajszoltam magam, szükségem van a pihenésre

– nyilatkozta a barna hajú szépség.

Kristen tavaly egyébként négy alkotásban csillogtatta meg tehetségét – többek között a hazánkban is megjelent BeSZERvezve című akcióvígjátékban –, jelenleg pedig további öt filmje vár a bemutatásra, így érthető, hogy elfáradt a tavalyi hajtás után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek