Starity

Justin Bieber: „Csak azokra az emberekre hallgass, akik igazán a szívükön viselik a sorsod!”

2016. január 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmekben és eredményekben gazdag évnek intett búcsút december 31-én Justin Bieber, ám idén is sok meglepetést tartogat számunkra.

hirdetés
Justin Bieber: „Csak azokra az emberekre hallgass, akik igazán a szívükön viselik a sorsod!”
Fotó: Seth Browarnik

Ahogy immár évek óta, úgy tavaly is ízekre szedte a média Justin Biebert döntései miatt. A 21 éves popsztár nyáron és ősszel még Selena Gomezt szerette volna visszaszerezni, mostanra azonban úgy tűnik, megállapodott gyerekkori barátja, Hailey Baldwin oldalán. Ettől eltekintve saját elmondása szerint nem könnyű ilyen fiatalon ekkora hírnévvel megbirkózni, és őszintén vallott ezzel kapcsolatos érzéseiről egy néhány hete adott interjújában, mely most került nyilvánosságra.

Az emberek igyekszenek hasznot húzni a sebezhetőségből. Éppen ezért húztam meg a határokat, és építettem falakat magam köré. Hogy kizárjam őket. Ki kellett találnom, milyen típusú férfi akarok lenni. Fantasztikus emberek vesznek körül, de én is ember vagyok, így előfordul, hogy hibázok

– nyilatkozta Biebs, majd a kérdésre, miszerint mit tanácsolna a 16 éves énjének, így felelt:

Csak azokra az emberekre hallgass, akik igazán a szívükön viselik a sorsod!

Ugyan láthatóan még mindig hajlamos bizonytalankodni, mégis úgy fest, hogy sokat komolyodott az elmúlt egy évben, így nem a fenti tanács az egyetlen, amit érdemes megfogadni tőle. Véleménye szerint ugyanis mindenkinek szüksége van egy kitűzött célra, amiért harcolhat, ami a szeme előtt lebeghet nap mint nap.

Úgy hiszem, az egyik legfontosabb dolog az életben az, hogy megtaláld a célod. Korábban úgy éreztem, egy időre szem elől tévesztettem a sajátomat, amit lassan, de biztosan megtaláltam, és az is világossá vált számomra, hova tartozom

– magyarázta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek