Starity

Nádai Anikó őszintén vallott arról, milyen egy újdonsült anya élete

2016. január 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztusban adott éltet első gyermekének az Éjjel-nappal Budapest sztárja, azóta pedig se éjjele, se nappala nincs.

hirdetés
Nádai Anikó őszintén vallott arról, milyen egy újdonsült anya élete
Fotó: Facebook / Nádai Anikó

Akiknek vannak gyerekei, tudják, hogy kezdő anyukának lenni bizony nem könnyű, hiszen az első egy évben jobbára eszik, alszik és próbálja megismerni a világot a szeme fénye. Az etetés-altatás-fürdetés-játszás négyese mellett bizony nem sok kikapcsolódás jut az anyukáknak, ami természetesen Nádai Anikó esetében sincs másként. Új életmódjáról a Facebookon számolt be követőinek.

A sorozatsztár ugyanis arról ír néhány perce közzétett posztjában, miszerint ő sem tökéletes, számtalan hibát követ(ett) el, ami miatt lelkiismeret furdalást érez, többek között, amiért nem jut ideje edzeni; van, hogy egész napra köntösben és mamuszban van; és a táplálkozására sem tud úgy odafigyelni, ahogy szeretne. Mindezeken túl természetesen nem hagyja el magát, hiszen számtalan örömteli pillanat adatik meg neki nap mint nap imádott kisfiának köszönhetően.

Rengeteg dolog miatt van lelkiismeret furdalásom: Nem törődöm magammal, egészségtelen életmód: Sajnos nincs időm és bevallom lusta is vagyok. Nem járok edzeni, mint ahogy terveztem. Napközben próbálok rendet tartani, esetleg főzni, de másra már nincs energiám a gyerek mellett. Sokszor csak mamuszban ülök itthon és a kis köntösömben. Kiábrándító látványt nyújthatok. Mindemellett csak 3-4 óra magasságában jutok el odáig, hogy valami gyorskaját reggelizzek

– olvashatóak Anikó sorai, mely után még hosszan részletezi, hogy bizony a nehezen beosztható pici kis szabadidejében is adódik lehetősége kikapcsolódni, hiszen családtagjai, barátai igyekszenek felrázni a dolgos hétköznapokon is.

Ami boldoggá tesz: a fiam nevetése, látni ahogy napról napra egyre ügyesebb. A párom, aki mindenben segít. Van, hogy bevállalja, hogy ő kel éjszaka a gyerekhez, fürdeti és mindemellett még engem is elvisel. Csodás apa! Anyukám leírhatatlan szeretete az unokája iránt. Ha szép az idő, ha együtt lehetünk. Ha a barátaim meglátogatnak, ha átmehetek a szomszédba egy jó kávéra. Ezek azok a dolgok ami miatt képes vagyok újult energiával és pozitívan elkezdeni egy újabb napot. Remélem segítek ezzel, hogy érezzétek nem vagytok egyedül! Mindenki megküzd nap mint nap a maga démonjaival és aki azt állítja minden tökéletes, az hazudik

– zárta gondolatait a kismama.

Gyönyörű kisfia a szeme fénye (Fotó: Facebook / Nádai Anikó)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek