Starity

Crystal Reed visszatér a Teen Wolfba

2016. január 12. 10:10   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Crystal Reed 2013-ban döntött úgy, hogy kiszáll a szériából, de a rajongók azóta is reménykedtek a visszatérésében, mely álmuk végre valóra válik.

hirdetés

A napokban került nyilvánosságra a hír, miszerint az egykor Allison Argentet alakító Crystal Reed újra feltűnik az MTV által sugárzott népszerű fantasy sorozatban, a Teen Wolfban. A színésznő még 2013-ban döntött amellett, hogy végleg otthagyja a sorozatot karrierje építse érdekében. Kérése nyomán a producerek karakterét, Allisont ki is írták a sorozatból, így valószínű volt, hogy halála után nem tér vissza többé. 

Érdekesség, hogy Crystal nem egykori karakterének bőrében tér vissza, hanem Marie-Jeanne Valetet alakítja majd, aki egy visszaemlékezés keretében lesz majd látható a február 23-án sugárzásra kerülő epizódban. A főszereplők Scott (Tyler Posey), Stiles (Dylan O'Brien), Lydia (Holland Roden), Malia (Shelley Hennig) és Liam (Dylan Sprayberry) feladata pedig az lesz, hogy rájöjjenek, hogyan győzzenek le egy hozzá fogható természetfeletti lényt. A történetet Allison nagyapja Gerard Argent fogja majd elmesélni Scottéknak. 

Fotó: BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek