Starity

Barátok közt: Robi halála megosztotta a nézőket

2016. január 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ünnepi leállás előtt láthattuk utoljára életben a Barátok közt Schneider Robiját, ugyanis a férfit esküvője napján tették el láb alól.

hirdetés
Barátok közt: Robi halála megosztotta a nézőket
Fotó: RTL Klub

Egyelőre még nem lehet tudni, pontosan ki is követte el a gyilkosságot Dr. Balogh Nóra újdonsült férje ellen, hiszen jelenleg is folyik a nyomozás, ám annyi biztos, hogy több szereplőnek is lett volna indítéka a gyilkosságra. A leggyanúsabbak között találjuk Robi édesapját, Ludwigot; de Vida Rudinak is lett volna indítéka, valamint a Berényi-testvérek, Miklós és Attila is szívesen félreállították volna a férfit. A legkülönösebben azonban mégis Illés Peti viselkedik, aki saját bevallása szerint nem követett el semmit Robi ellen, azonban sokkal beszédesebb ennél az a tény, hogy ő rejtegette a gyilkos fegyvert...

A sorozat nézőit megosztotta a karakter váratlan és erőszakos halála annak ellenére is, hogy nem ez az első bűnügyi eset a Mátyás király téren. Korábban Berényi András halála is felkavarta a port, ezúttal azonban attól tartanak a nézők, hogy az 1998 óta képernyőn lévő családi sorozat egyfajta bűnügyi szériává alakul – a Barátok közt kreatív producere, Rozgonyi Ádám azonban cáfolta a pletykákat.

Nem titok, hogy célunk volt filmesebbé tenni a sorozatot. A cselekményt köti a 12-es korhatárkarika, ezért ennek megfelelő jelenetek láthatók, de – ahogy mindennek az életben – egy 18. évadját töltő sorozatnak is szüksége van az állandó megújulásra, hiszen többek között ezért is lehet már ennyi ideje a nézők kedvence. Ezek sokszor olyan apró változások, amelyeket a néző konkrétan talán meg sem tud fogalmazni, csak érzi, hogy valami más lett. Reményeink szerint nem sérül a sorozat érdekessége azzal sem, hogy – amint azt a nézők már megszokhatták – olykor karakterek átmenetileg vagy örökre távoznak, és újabbak jelennek meg

– idézi a Bors a producer szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek