Starity

Miley és Demi nem voltak népszerűek a suliban

2010. szeptember 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és Demi Lovato arról mesélnek, hogy mi volt akkor, amikor ők is normális életet éltek, és az iskola mindennapi gondjaival kellet megküzdeniük.

hirdetés
Miley és Demi nem voltak népszerűek a suliban

Aki azt hitte, hogy Miley és Demi élete mindig ilyen fantasztikus volt, mint most, nagyot téved. Az iskolában őket is cikizték, és durva dolgokat csináltak velük.

Demi Lovato

Társaság: Demi, amikor híres lett, az osztálytársai nagyon féltékenyek lettek rá. Kiközösítették, és megalapították az Anti-Demi Lovato Klubot. Demi és szülei ezután az incidens után jobbnak látták, ha kiveszik őt az iskolából. Demi azóta magántanulóként folytatja tanulmányait.

Tanulás: Demi tanulmányáról nem sok minden derült ki. Annyit viszont tudni, hogy neki a matek mindig könnyen ment, viszont az olyan tantárgyakat, mint például a nyelvtan, kevésbé szerette.

Miley Cyrus

Társaság: Miley legszörnyűbb iskolai éve a hatodik volt. Volt egy lánycsapat, ahová ő és a barátnője nagyon be akartak illeszkedni. Miley-t nem fogadták be, de azt a bizonyos barátnőt igen. A klikk ellene fordította a barátnőt, és sok rossz dolgot tettek Miley-val. „Eltüntették a könyveim, bezártak a mosdóba, vagy éppen fenyegető leveleket írtak. Nagyon egyedül maradtam, már komolyan azon gondolkoztam kínomban, hogy beállok a gótok közé.” – nyilatkozta Miley, aki, ezekben az időkben járt a Hannah Montana próbafelvételeire. Később Los Angelesbe költöztek, s a stresszes életéből  sztárélet lett.

Tanulmány: A Hannah Montana forgatása óta magántanuló, de épp úgy igyekszik, mint régen, iskolába járt. Miley jegyeit pontosan nem tudni, viszont kiderült, hogy utálja a történelmet és a matematikát. A pletykák a magántanárára is panaszkodik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek