Starity

Zárt osztályon kezelik az egykori Big Brother-győztest

2016. január 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Brother első szériájának győztese, Párkányi Évi egyre rosszabb állapotban van.

hirdetés
Zárt osztályon kezelik az egykori Big Brother-győztest
Fotó: TV2

A valóságshow-sztár ugyanis visszakerült abba az ideggondozóba, ahol korábban is kezelték már mentális problémái miatt. A Kiskegyed úgy tudja, hogy Évi családja hiába próbált segíteni, a baj olyan nagy, hogy orvosi segítségre van szükség.

Szegény unokám sajnos nagyon rossz állapotban van. Bár rövid időre hazaengedték, karácsony előtt visszakerült az ideggondozóba. Mivel ön- és közveszélyes, zárt osztályra vitték

– nyilatkozta Évi nagymamája a lapnak.

Nem először szorul orvosi segítségre (Fotó: Kiskegyed)

A Kiskegyed továbbá úgy számolt be, hogy Évi eltávozása alatt nem szedte rendszeresen a gyógyszereit, valamint alkoholizált, és a pasizást is ott folytatta, ahol annak idején abbahagyta. Fiára, a negyedik osztályos Janicsira – akit nagynénje nevel – sem fordított elegendő figyelmet.

Az anyja is hiába próbált segíteni Évinek, nem tetszett neki, nekiment. A kórházban is, ha valaki olyat mond, ami neki nem szimpatikus, akkor annak nekimegy. Kritikus az állapota

– magyarázta a nagymama.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek