Starity

Eladó a Playboy-villa

2016. január 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy atyja úgy döntött, hogy ideje továbbállni, és túladni az ikonikussá vált villán.

hirdetés

Hihetetlen, de igaz: Hugh Hefner valóban piacra bocsátotta imádott ingatlanját, mely immár negyven éve szolgál az otthonául. A 29 hálószobás villa falai között számtalan nyuszilány fordult meg az elmúlt évtizedekben, és megszámlálhatatlan fenomenális partit rendeztek a 20 000 négyzetméteres telken.

Az idén 90. születésnapját ünneplő Hef nem kevesebb, mint 200 millió dollárt (~ 56 milliárd 650 millió forint) kér az ingatlanért, melyben jelenlegi feleségével, Crystal Harrisszel él.

Eljött a megfelelő pillanat, hogy végre olyan vevőt találjunk ennek a hihetetlen birtoknak, aki értékelni tudja, milyen szerepet töltött be a márkánk történelmében, és lehetővé teszi számunkra az aktuális üzleti befektetéseket. A Playboy-villa egyfajta kreatív központ volt Hef számára: egyszerre volt a saját rezidenciája és munkahelye az utóbbi negyven évben, és szeretné, ha ez így is maradhatna az ingatlan értékesítése után is

– nyilatkozta az eladással kapcsolatban a Playboy Enterprises vezérigazgatója, Scott Flanders.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek