Starity

Charlie Carver bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik

2016. január 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú titkolózás után a Teen Wolf sztárja végre felvállalta másságát, melyet az Instagramon fejtett ki részletesen.

hirdetés
Charlie Carver bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik
Fotó: The Backlot (Clinton Gaughran)

Néhány órája kezdődött Charlie Carver vallomása, amikor is közzétett az Instagramon egy képet, melyen a Légy az, akire fiatalabb korodban szükséged lett volna felirat volt olvasható, ezt pedig egy hosszú, hat részre osztott esszésorozat követte, melyben őszintén vall arról, hogyan és miért nem vállalta fel eddig szexuális hovatartozását.

Már fiatal suhancként is tudtam, hogy színész akarok lenni. Számtalan minden akartam lenni! Ez akkoriban volt, amikor valamilyen absztrakt módon, de rájöttem, másmilyen vagyok, mint a többi fiú az osztályban. Idővel ez a fejemre nőtt, és végül abban abban csúcsosodott ki, hogy hangosan is kimondtam: meleg vagyok

– írta a közösségi oldalon a színész.

Charlie a továbbiakban arról is szót ejtett, hogy karrierjének ígéretes alakulása miatt titkolta másságát, ugyanis tartott attól, hogy rossz fényt vethet rá, illetve kevesebb megkeresést kapott volna, ha beismeri: a férfiakhoz vonzódik.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek