Starity

Tőle szokatlan újévi fogadalmat tett Kylie Jenner

2016. január 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár idén leszámol rossz szokásaival, és új életet kezd – legalábbis erre készül.

hirdetés
Tőle szokatlan újévi fogadalmat tett Kylie Jenner

Szeretnék egy kicsit lecsillapodni. Úgy érzem, 2016-ban egyfajta természetes hullám söpör végig, ez alól pedig csak én és a barátaim képezünk kivételt. Le akarom szedetni a műkörmeimet, nem babrálok annyit a hajammal és a sminkemmel. Időnként nehéz fenntartani ezt a látszatot. Nem könnyű lánynak lenni

– magyarázta a közelmúltban Kylie, majd azt is elárulta, hogy szeretné a minimálisra csökkenteni a közösségi csatornáinak állandó felügyelését is, mert lelkileg megterhelően hat számára, ha folyton a rosszakarói gonoszkodásával kell szembesülnie.

Az egyik újévi fogadalmam az volt, hogy megszabadulok a telefonfüggőségemtől. Boldogabbnak érzem magam, ha nem olvasom a hozzászólásokat, ha nem instagramozok, és nem arra fókuszálok, hogy mit gondolnak rólam az emberek.

Valóságos telefonfüggő: élete minden pillanatáról beszámol a közösségi médián keresztül (Fotók: Instagram / Kylie Jenner)

Kylie számára egyébként magánéleti szempontból sem indult könnyen az év, hiszen tavaly év vége felé azzal kellett szembesülnie, hogy barátja, a tőle nyolc évvel idősebb Tyga megcsalta a brazil topmodellel, Annalu Cardosóval, és szinte még le sem csillapodott a botrány, amikor újabbal kellett szembenéznie. Tygához fűződő kapcsolata ugyanis az év elején ismét bajba került, mivel egy tizennégy éves modell, Molly O'Malia nyilvánosságra hozta, hogy a rapper fel akarta őt csípni – sikertelenül.

Kylie azonban úgy tűnik, nem a médiának, hanem a szerelmének hisz, és továbbra is egy párt alkot csalfa kedvesével. Legutóbb hétfőn kapták őket lencsevégre együtt a hollywoodi ArcLight Cinemas közelében, ahonnan kéz a kézben távoztak.

Nem sokat beszélgettek, az autójuk felé vették az irányt, majd beszálltak. Kylie láthatóan szerette volna elkerülni, hogy felismerjék, Tyga azonban nem zavartatta magát. Végig fogták egymás kezét, és csak akkor engedték el, amikor megláttak valakit a közelükben

– nyilatkozta egy szemtanú az ET Online-nak.

A kettejükről készült legfrissebb képek egyikét ide kattintva tekintheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek