Starity

I’m in the Band + Suite Life on Deck!

2010. szeptember 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagysikerű Wizards on Deck with Hannah Montana után most egy újabb sikeres Disney sorozattal láthatjuk együtt a The Suite Life on decket ez nem más mint a Benne vagyok a bandába.

hirdetés
I’m in the Band + Suite Life on Deck!

Bizonyára minden rajongó hallott a Wizards on Deck with Hannah Montanaról, ahol a három népszerű sorozatot együtt láthatjuk.

Most a Benne vagyok a bandában sztárjai érkeznek a fedélzetre (a sorozatot pár hónapja adják a magyar Disney Channelen) és a három őrült rocker már megint nagy galibát csinál, mint általában.

A Benne vagyok a bandában főszereplői, Logan Miller (a sorozatban Tripp Campbell) és Cole Sprouse (Cody Martin), sokan nem tudták, de nagyon jó barátok.

A sorozatban már elég sok vendégszereplő volt: Sean Kingston, Jordin Sparks, Miley Cyrus, Selena Gomez.

A pletykák szerint a The Suite Life on Deckben a Sonny, a sztárjelölt és a Sok sikert Charlie szereplői is fognak vendégszereplőként játszani, de erről hivatalos információ nincs.

Jó hír a rajongóknak, hogy a The Suite Life on Deck – The Movie forgatása már elkezdődött, és tavasszal vagy nyár elején már láthatjuk is a filmet.

Előzetese az alábbiakban tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek