Starity

Ezt a mesés gyűrűt húzta barátnője ujjára Jason Statham

2016. január 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosie Huntington-Whiteley megütötte a főnyereményt Jason Stathammel: a férfi valósággal a tenyerén hordozza, és már alig várja, hogy nőül vegye, ráadásul egy meseszép gyűrűt is húzott az ujjára.

hirdetés

Természetesen Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley is tiszteletét tette az idei Golden Globe díjátadón, ahol valósággal sziporkáztak a fotósok kereszttüzében, ami nem is csoda, hiszen mindketten nagyon elegánsak voltak, ám a lapok figyelmét mégis az a mesés gyűrű keltette fel, mely a modell bal kezének gyűrűsujján ragyogott.

A People magazin járt utána annak, hogy a gyémánt eljegyzési ékszer Neil Lane ékszerész gyűjteményéből származik, és elkészülése a 20. század elejére tehető, így egy régi, ám annál értékesebb darabról van szó.

Klasszikus és elegáns, a kő pedig maga a tökéletesség. Jason valami tökéleteset, valami hibátlant szeretett volna, aztán visszajött ezért a gyűrűért. Tudta, hogy jól döntött

– nyilatkozta az ékszerész a lapnak.

Fotó: People Magazine (Neil Lane)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek