Starity

Súlya miatt kritizálják Schobert Norbi és Rubint Réka fiát

2016. január 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Schobert házaspárt számtalan rosszindulatú utálója illette már oda nem illő szavakkal, ezúttal azonban betelt a pohár a háromgyermekes családapánál, akit fián keresztül próbáltak bántani.

hirdetés
Súlya miatt kritizálják Schobert Norbi és Rubint Réka fiát
Fotó: Facebook / Rubint Réka oldala

Sokan bántják, de én büszke vagyok a kisfiamra

– írta Norbi egy, a Facebookon közzétett videó mellé, melyen idősebbik fiát, a tízéves Norbikát láthatjuk teniszezni. A rendszeresen sportoló és egészségesen étkező kiskamaszt számtalan rosszindulatú megjegyzéssel illették az utóbbi időben a súlyára vonatkozóan, ami nem csoda, hogy kihozta a sodrából édesapját.

Elmebeteg, lelki sérült emberek írogatnak rendszeresen a családi képek alá, amiből elegem lett. Tízéves a kisfiam, mindig nézegeti az oldalamat és olyanokkal találja magát szembe, hogy kövér gyereknek nevezik. Mondanom sem kell, nem jó érzés ez egy kisfiúnak, aki ráadásul rendszeresen sportol és egészségesen él. Nagyon bántja és megviseli ez a gyűlölet, amivel szembe találja magát

– nyilatkozta Norbi a Borsnak, majd hozzátette, hogy rettentően dühíti az a gyűlölködés, ami gyerekei felé árad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek