Starity

Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadási terve kútba esett

2016. január 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mégsem válthatja valóra egy újabb gyerek örökbefogadásával kapcsolatos álmait Angie és Brad.

hirdetés

Angelina Jolie és Brad Pitt évek óta hangoztatják, hogy egy focicsapatra való gyereket szeretnének felnevelni, és jó úton is járnak, hiszen hat csemetét tudhatnak a magukénak jelenleg. Az sem titok, hogy a sztárpár szívügyének tartja, hogy segítsen a rászorulóknak, így hat gyermekük közül hármat külföldről adoptáltak.

Angie szeptemberben hozta nyilvánosságra, hogy legutóbbi szíriai utazása során találkozott három kisfiúval, akiket szívesen örökbe is fogadna, ám férje nem fogadta kitörő örömmel az ötletet, így egy időre jegelte a témát.

A hat gyerekből hirtelen kilencet csinálni egy kicsit túl sok, és Brad aggódik amiatt, hogy ez milyen hatással lenne a többi gyerekükre. Angie azonban nem adja fel ilyen könnyen, ő biztos benne, hogy működne a dolog annak ellenére is, hogy hosszú procedúrának kellene kitennie magát azzal, ha egy szír árvát akar örökbe fogadni

– nyilatkozta akkoriban a Mirrornak egy, a párhoz közel álló forrás.

Mint kiderült, továbbra is terítéken van az örökbefogadás, de mivel Szíriából a jelenlegi helyzet miatt nem tudnának örökbe fogadni, Angelina ismét Kambodzsa felé kacsintgat, ahonnan legidősebb fia, a tizennégy éves Maddox származik. Az ottani kormány azonban nem tette lehetővé az adoptálást, így Bradnek és Angie-nek be kell érnie a maga hat gyermekével.

Olvastam az örökbefogadásukkal kapcsolatos híreket a Facebookon, de megerősíthetem, hogy ez csak pletyka. A két állam közötti örökbefogadás jelenleg nem lehetséges

– nyilatkozta Sao Samphois, az Országok Közötti Adoptációs Hivatal sajtószóvivője a Phnom Penh Post, melyet a Kambodzsa kormányát képviselő sajtófelelős is megerősített. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek