Starity

Hilary Duff bevallotta, hogy őrülten szerelmes volt Chad Michael Murray-be

2016. január 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő 17 éves volt, amikor szerepet kapott a Los Angeles-i tündérmese című tinivígjátékban sármos kollégája oldalán.

hirdetés

Hilary Duff immár közel húsz éve van a filmiparban, ezidő alatt pedig számtalan jóképű kollégájával volt szerencséje forgatni. Nemrégiben az amerikai Cosmopolitan válogatta össze karrierje során viselt legszebb szettjeit, és vette sorba, milyen nagy sikerű alkotásokban csillogtatta meg tehetségét a 28 éves szőkeség. Így került szóba a 2004-ben a mozikba került Los Angeles-i tündérmese is, melyben Chad Michael Murray volt a partnere.

Fotó: Warner Bros.

Totálisan beleszerettem Chadbe. Volt néhány csókolózós jelenetünk a filmben, és emlékszem, hogy nagyon izgultam miatta. Idővel aztán barátok lettünk, és már nem volt mi miatt aggódnom

– elevenítette fel a színésznő, aki azt is elárulta, ki volt a másik nagy tinédzserkori szerelme:

Totál bezsongtam a Ryan Goslinggal való találkozás miatt. Van egyáltalán olyan ember, aki nincs teljesen belehabarodva? Nagyon hosszú ideig tartott ez a dolog nálam.

Mára azonban gyökeresen megváltozott a helyzet, és egyetlen férfi van Hilary életében, ő pedig nem más, mint exférjével, Mike Comrie-val közös fia, Luca. Ugyan korábban még úgy nyilatkozott, hogy visszatérő korongján dologozik, úgy tűnik, ez az álma mégsem fog megvalósulni, hiszen nem lesz alkalma arra, hogy turnézzon, a fiát pedig nem szeretné kitenni annak, hogy folyton utazgatnia kelljen, vagy esetleg mások gondjaira bízva maradjon otthon.

Imádott kisfia, Luca (Fotó: Instagram / Hilary Duff)

Ami magánéletét illeti, jelenleg az egyedülállók táborát erősíti, a munkában azonban továbbra is sikeres. Jelenleg a Younger című romantikus vígjátéksorozatban játszik, ő alakítja Kelsey Peterst. Szívében azonban továbbra is a tizenöt évvel ezelőtt debütált Lizzie McGuire című tinisorozat foglalja el a legelőkelőbb helyet, ugyanis ennek a sorozatnak köszönheti hírnevét.

A szériát 2001 és 2004 között sugározta a Disney Channel, a bemutatás tizenöt éves évfordulója alkalmából pedig Hilary az Instagramon emlékezett meg egy, az általa alakított karakterről összevágott kisvideó keretein belül.

Boldog 15 éves évfordulót #lizziemcguire és köszönettel tartozom mindenkinek, aki segített, hogy a műsor sikeres legyen. Hálásak voltunk/vagyunk, amiért az életetek részei lehettünk, és reméljük, mosolyt csalunk az arcotokra, és úgy érzitek, hogy ti is a barátaink voltatok

– írta a videó mellé a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek