Starity

Filmszerepekkel bombázzák Brooklyn Beckhamet

2016. január 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Beckhamék legidősebb csemetéje még csak 16 éves, Hollywood máris rátenné a kezét.

hirdetés

Az álomgyár ugyanis már nem csak Victoria és David Beckhamre kíváncsi, hanem megakadt a szeme a legidősebb fiún, Brooklynon is, aki bár korábban nem hangoztatta, hogy érdeklődést mutatna a színészkedés iránt, mégis sorra ostromolják jobbnál-jobb szerepekkel. Édesapja szerint a fiú egyelőre nem tervez ilyen jellegű karrierépítésbe, ugyanis egy egészen más szakma vonzza.

Kapott már néhány ajánlatot, de a valódi szenvedélye a fotózás. Mégis úgy gondolom, hogy végül beadja a derekát

– nyilatkozta David az E! Newsnak a UNICEF jótákonysági bálján, valamint arról is szót ejtett, hogy milyen szabályokat kell betartania Brooklynnak, már ami a közösségi oldalai kezelésére vonatkozik.

Mielőtt bármit is közzétenne, meg kell mutatnia nekünk, hogy megbeszéljük. Időnként előfordul, hogy valamire azt mondjuk, hogy Ezt talán nem kellene kitenned, de ő mégis megteszi. Ettől függetlenül jó gyerek, nagyon népszerű lesz majd

– magyarázta a büszke apuka, aki azt is fontosnak tartja, hogy gyerekei ne csak az élet napos oldalát lássák, így jótékonysági munkája keretein belül igyekszik feleségével együtt megmutatni csemetéinek, milyen rossz körülmények között is élnek emberek, ezáltal pedig arra szeretnék ösztönözni őket, hogy a későbbiekben se felejtsék el a karitatív feladtok ellátásának fontosságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek