Starity

Az oroszlánkirály visszatér a képernyőre

2016. január 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államokban tavaly mutatták be a népszerű filmsorozat legújabb részét, idén pedig érkezik a sorozat, melyben Szimba csemetéjének történetét követhetjük nyomon.

hirdetés
Az oroszlánkirály visszatér a képernyőre
Fotó: Disney

A The Lion Guard: Return of the Roar november 22-én került bemutatásra az Egyesült Államokban, sikerén felbuzdulva pedig a készítők úgy érezték, eljött az ideje, hogy ne csak a mozivásznak, hanem a televíziók képernyője elé is leültessék a gyerekeket, így sorozat készült Szimba és Nala, valamint csemetéjük, Kion történetéből. 

A széria első részét ma mutatják be a tengerentúlon, melyben olyan színészek és színésznők kölcsönzik kedvenceink hangját, mint Rob Lowe (Szimba), Gabrielle Union (Nala), Kevin Schon (Timon), Ernie Sabella (Pumba), Max Charles (Kion), James Earl Jones (Mufasa) és még sokan mások. 

Az Egyesült Államokban a Disney Channel tűzi műsorára a sorozatot, így várhatóan itthon is ugyanez a franchise lesz a felelős a sugárzásáért, arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy hozzánk mikor érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek