Starity

Egy szál törölközőben pózol a hajszínt váltott Justin Bieber

2016. január 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes szőke tincseit is kétkedve fogadták rajongói, új hajszínével azonban még többeket meglepett.

hirdetés

Hamar ráunt rakoncátlan szőke tincseire Justin Bieber, ugyanis legfrissebb Instagram-képein már egészen más hajszínnel láthatjuk. Választása egy egészen világos lila árnyalatra esett, melyről az elkészülte óta több képet is lőtt és osztott meg a képmegosztón keresztül rajongói legnagyobb döbbenetére.

Két olyan képet is közzétett, melyen egy szál törölközőben láthatjuk, és bár eredetileg azért hozta nyilvánosságra a képeket, hogy megmutassa: ismét edzeni kezdett, követőinek többségét szokatlan hajszíne ragadta meg. 

Nem ez az első eset, hogy Justin hiányos öltözetben mutogatja kidolgozott testét, hiszen a 2015-ös Calvin Klein reklámban is félmeztelenül pózolt, később azonban rengetegen vádolták azzal, hogy a szerkesztők Photoshoppal javítottak külsején. Legújabb képein azonban nyoma sincs az utómunkálatoknak, és láthatóan remek formában van a 21 éves sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek