Starity

Király Viktor hazatért Amerikából

2016. január 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ideiglenesen ugyan, de végre hazatért Amerikából Király Viktor. Az énekes egy hónapig biztosan itthon lesz.

hirdetés
Király Viktor hazatért Amerikából
Fotó: NBC

Az egész ország keresztbe tett ujjakkal drukkolt Viktornak, amikor részt vett az amerika Voice-ban, és bár eljutott az élő show-ig, hamar kiesett. Az énekes ennek ellenére nem búslakodik, hiszen a nevét immár a tengerentúlon is megismerték, bemutatkozása óta pedig számtalan felkérést kap, és Los Angelestől New Yorkig volt szerencséje koncertezni.

A távol töltött hónapok után azonban már vágyott arra, hogy hazatérhessen, de sajnos nem marad sokáig. Saját bevallása szerint szerettei mellett rajongói jelentik a legnagyobb húzóerőt számára ahhoz, hogy újra és újra hazatérjen.

Jólesik a támogatásuk, tartjuk a kapcsolatot, ezért igyekszem minél több helyre eljutni. Egy tévés szereplésem is lesz, amiről még nem beszélhetek

– nyilatkozta a Borsnak az énekes, és azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban is tudatosan építi a karrierjét, és igyekszik a lehető legtöbb helyre eljutni.

Amerikában is igyekszem minél több helyre eljutni, először az a terv, hogy a keleti partot járom be, de szerencsére sok felkérésem van. Hívtak például Bostonba, Philadelphiába és Floridába is

– magyarázta büszkén Viktor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek