Starity

A Jolie-Pitt gyerekeken kívül más sztárcsemeték is megcsillogtatják tehetségüket a Kung Fu Panda folytatásában

2016. január 20. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szülőnek mindig nagy öröm, ha gyermeke azt a karriert választja, mint amit ő. Ez a sztárok esetében is így van, és mint megtudtuk: a Kung Fu Panda harmadik részében híres gyerekek is szerepet kaptak.

hirdetés

Igaz, hogy a feladatuk szerint csak a hangjukat kell kölcsönözniük az újonnan felbukkanó karaktereknek, ennek ellenére szüleik méltán lehetnek büszkék rá, hiszen ígéretes kezdet lehet ez egy életre szóló karrier küszöbén. Mint korábban beszámoltunk róla, Angelina Jolie és Brad Pitt hat csemetéje közül négyen elvállalták a nekik ajánlott szerepeket, de nem ők lesznek az egyetlen híres gyerkőcök a stáblistán.

Jack Black – aki a főszereplő, Pót szólaltatja meg – megerősítette az E! Online-nak, hogy kilencéves fia, Sammy is szerepet vállalt a Dream Works népszerű filmsorozatának folytatásában: ő egy nyuszinak kölcsönzi majd a hangját, így apa és fia túlestek életük első közös munkáján; mellettük pedig Dustin Hoffman unokájának, Gusnak a hangja is felcsendül az eredeti verzióban.

A Kung Fu Panda 3 egyébként március 17-én kerül a hazai mozikba, hogy szüleik legnagyobb megkönnyebülésére 95 percen keresztül lekösse a fiatalokat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek