Starity

Ijesztően vékonyra fogyott Angelina Jolie

2016. január 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angie-nek korábban is voltak étkezési problémái, ezúttal azonban túl messzire ment: szinte zörögnek a csontjai bő ruhája alatt.

hirdetés

A 40 éves barna hajú szépségről számtalan kép készült a Kung Fu Panda harmadik részének premierjén. (Ő kölcsönzi Tigris hangját a filmsorozatban, valamint csemetéi közül négyen szintén szinkronizáltak a legújabb részben, amiről hét elején számoltunk be.)

Rajongóit azonban alaposan meglepte a színésznő megjelenése, ugyanis Angie annyira lefogyott, hogy azt semmiképp nem lehet egészségesnek nevezni, így joggal suttogtak anorexiáról a rendezvényen jelenlévők. A színésznő egy egyszerű, a sajátjánál legalább egy számmal nagyobb fekete ruhát választott a rendezvényre, így még szembetűnőbb volt túlságosan karcsú alakja.

Combjai még vigyázz állásban sem közelítették meg egymást, de láthatóan más gondok is vannak: Angelina alig mosolygott, és szeme is fáradtságról árulkodott, nem is beszélve fénytelenné vált hajáról, ami komoly betegségre is utalhat. Nem tudni, hogy magánéleti probléma vagy étkezési rendellenesség áll a színésznő fogyásának hátterében, ám jobban tenné, ha kivizsgáltatná magát, mert zörgő csontjai látványa komoly aggodalomra adnak okot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek