Starity

Liam Payne tisztázta a One Direction feloszlásával kapcsolatos pletykákat

2016. január 18. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napok óta pletykálják Hollywoodban, hogy az X-Factorral berobbant brit fiúcsapat karrierje szüneteltetésével kívánja eltussolni a feloszlást.

hirdetés
Liam Payne tisztázta a One Direction feloszlásával kapcsolatos pletykákat

Rajongók milliói őrlődnek kétségek között a One Direction esetleges feloszlása miatt annak ellenére is, hogy a csapat nemrég még úgy nyilatkozott, hogy szó sincs végleges szakításról, csupán szeretnének kicsit pihenni, és ki-ki a magánéletére, önálló projektjeire koncentrálni. A srácok december második felében kezdték meg szabadságukat, ezzel együtt pedig a szólókarrierjük építését is, ami még inkább kétségbe ejtette a rajongókat.

Liam Payne azonban megerősítette, hogy szólókarrier ide vagy oda, a banda ettől függetlenül is összeáll néhány hónap múlva, és a pletykákkal ellentétben szóba sem került közöttük a végleges szakítás lehetősége.

Nem, nem, nem szakítunk végleg. Most jelöltek minket két kategóriában a BRIT Awardson

– nyilatkozta az énekes a TMZ-nek, és megerősítette, hogy a rajongóknak körülbelül 18 hónapot kell várniuk a One Direction újbóli összeállásáig, és azt sem zárta ki, hogy esetleg Zayn Malik is visszatér hozzájuk addigra. 

Ki tudja? Ő is a saját dolgaival foglalkozik most

– fogalmazott Liam Zaynnel kapcsolatosan.

Mint beszámoltunk róla, a csapatból márciusban kivált énekes első önálló albumán dolgozik, melynek munkálatait nemrégiben szellőztette meg. Természetesen Liam sem zárta ki annak lehetőségét, hogy önálló előadóként is kipróbálja magát, ő az Instagramon osztott meg követőivel egy rögtönzött jammelést, hogy megmutassa: egyedül is van olyan jó, mint csapatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek