Starity

Goo Ha Ra a Key Easthez igazol

2016. január 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Key East hivatalosan is megerősítette, hogy az egykori KARA-tag, Goo Ha Ra aláírta szerződésüket, így új ügynökségénél folytatja tovább karrierjét.

hirdetés
Goo Ha Ra a Key Easthez igazol

Néhány hete kezdett terjedni az a pletyka, miszerint az egykori KARA-tag, Goo Ha Ra tárgyalásokat folytat a Key East ügynökséggel, annak érdekében hogy egyénileg folytassa tovább karrierjét. A vállalat eddig cáfolta a híreszteléseket, a tegnapi nap folyamán azonban mégis elismerte, hogy a hír igaz.

Ha Ra nemcsak, mint énekesnő bír bájos és elbűvölő hatással, de mint színművész is remekül megállja helyét, emelett nem titok, hogy műsorvezetőnek sem utolsó. Vállalatunk szívesen támogatja a fiatal tehetséget és nemcsak koreai területeken, hanem Japánban és Kínában is egyaránt

– nyilatkozta a Key East egyik képviselője.

Ami a másik két tagot illeti, Seung Yeon állítólag a Widmay Entertainmenthez igazolt, ahol az információk szerint színésznőként folytatja pályafutását; ám az egykori vezetőről, Gyuriról még semmi hír sincs jövőjével kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek