Starity

Solti Ádám szemrebbenés nélkül pucérkodott Kiss Ramóna előtt

2016. január 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt legutóbbi részeiben volt szerencsénk ruha nélkül megcsodálni a népszerű színész kidolgozott testét.

hirdetés

A történet szerint a várandós Zsófi (Kiss Ramóna) ismét ceruzát ragadott, hogy rajzoljon, modelljének pedig Ádámot (Solti Ádám) választotta, aki anyaszült meztelenül pózolt előtte. Legalábbis mi, nézők ezt láthattuk. 

Fotó: RTL Klub

Azt szeretném leszögezni, hogy nem anyaszült meztelenül álltam ott, még ha sokaknak úgy is tűnt. Pont annyi volt rajtam, mintha strandon lennék. Mivel ügyelek az étkezésemre, most már években mérhetően nem fogyasztok szénhidrátot, és hetente többször edzek, így a jelenetre nem kel­lett pluszedzéssel készülnöm

– nyilatkozta a Borsnak az X-Faktorban is feltűnt jóképű színész, aki saját bevallása szerint egyáltalán nem érezte feszélyezve magát a pikáns jelenet miatt. 

Fotó: RTL Klub

Amikor először voltak ilyen jeleneteim, akkor még zavarban voltam, de mostanra már nincs ezzel gondom. Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy hitelesek tudjunk lenni egy jelenetben. Hanna sem döbbent volna le, ha Ádám nyakig felöltözve áll modellt Zsófinak

– magyarázta Ádám, és azt is bevallotta, hogy kapcsolatuk elején a párja nem szívesen nézte meg az erotikusabb jeleneteit, mára azonban hozzászokott, hogy a meztelen jelenetek hozzátartoznak a munkájához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek