Starity

Jamie Foxx egy igazi hős: lángoló autóból mentett ki egy utast

2016. január 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 48 éves Oscar-díjas színész életét és testi épségét kockáztatva sietett egy bajba jutott autós segítségére hétfő éjjel.

hirdetés
Jamie Foxx egy igazi hős: lángoló autóból mentett ki egy utast

Történt ugyanis, hogy a 32 éves Brett Kyle hétfő éjjel hazafelé tartott, amikor kisteherautójával letért az útról, és elvesztette az irányítást a jármű fölött, ami többször átfordult, majd egy vízelvezető árokban kötött ki. A balesetnek sajnos ez sem vetett véget, ugyanis az autó rövid időn belül lángra kapott, így a szemtanúknak – és az áldozatnak – gyorsan kellett cselekednie.

A színész otthonából hallotta a baleset robaját, és rögtön a helyszínre sietett, ahol egy másik szemtanú segítségével betörte az egyik ablakot, majd kihúzta a bajba jutott sofőrt. Nem sokkal később megérkeztek a mentősök és kórházba szállították a férfit.

Nem számított, ki volt az, vagy mivel keresi a kenyérre valót, vagy ilyesmi. Már annak a gondolata, hogy valaki ilyenre képes, is több, mint amit csak el tudok képzelni. Örömkönnyek ezek. Brettnek két lány- és egy fiútestvére van, akik elveszíthették volna a fivérüket, ha Jamie nincs ott

– nyilatkozta könnyeivel küszködve a balesetet szenvedett férfi édesapja, Brad.

Ma találkoztam a tegnapi fiatalember édesapjával. Csak ez számít. Egy férfi, egy fiú, egy testvér élete lett megkímélve múlt éjjel. Isten a karjaiba vett mindannyiunkat... Nincsenek hősök... Csak boldog édesapák...

– írta a színész az Instagramon egy, a megmentett férfi édesapjával készült kép kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek