Starity

Lucy Hale újra szingli?

2016. január 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárját az utóbbi időben szinte alig lehetett elcsípni a párjával, így megindultak a találgatások azt illetően, hogy talán véget ért a kapcsolatuk.

hirdetés

Az Us Weekly hozta le elsőként a hírt, miszerint Lucy Hale és párja, Anthony Kalabretta búcsút intett egymásnak, a hír pedig rövid időn belül bejárta a világsajtót. A lapok arra a tényre alapozták állításukat, hogy a szerelmespár nem mutatkozott együtt régóta, valamint egy állítólagos barát is arról számolt be, hogy Lucy és Anthony a szakítás mellett döntöttek.

Lucy és Anthony szakítottak... Csak úgy megtörtént

– idézi a magazin a barát szavait.

Nem csoda, hogy a rajongókat meglepte a szakítás híre, hiszen a sztárpár nemrég még önfeledten élvezte jól megérdemelt pihenését egymás társaságában Mauin, valamint a közösségi oldalaikon is közzétettek néhány közös képet. Tény azonban, hogy valóban nem mutatkoztak egymás társaságában, de ez sokkal inkább a munka, mint az érdektelenség számlájára írtható.

Úgy tűnik, Lucy Hale ismét szingli

– írta a szakításról szóló hírt szintén lehozó Just Jared Jr. a Twitteren, amit Lucy is meglátott, és nem mulasztotta el cáfolni a pletykákat néhány órával ezelőtt.

Fotó: Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek