Starity

Tíz évvel fiatalabb sportolóval jár Dukai Regina

2016. január 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves szőke szépség ismét egy focistába szeretett bele. Batik Bencével már több hónapja alkotnak egy párt.

hirdetés
Tíz évvel fiatalabb sportolóval jár Dukai Regina
Fotó: Facebook / Dukai Regina

Néhány éve még Fe­czesin Róbert csapta a szelet Dukai Reginának, kapcsolatuk azonban 2014-ben véget ért, így csak találgatni tudtunk, ki mellett keresi a boldogságot a szőke bombázó. A Bors azonban arról számolt be nemrégiben, hogy ismét egy focistárt dobog a modell szíve.

Azt nem tudjuk, hol és hogyan ismerte meg Bencét, de tény, régóta szemet vetett rá. Bence még együtt volt a korábbi barátnőjével, amikor a modell már szimpatizálhatott a sráccal. Miután szakítottak, szabad lett a pálya, és úgy tűnik, egymásra is találtak

– idézi a fent említett lap egy informátorának szavait. 

A Reginánál tíz évvel fiatalabb Bence jelenleg egy sérülés miatt lábadozik otthonában, abban a lakóparkban, ahol több Fradi-játékos él. A Bors értesülései szerint a modellnek nemcsak hozzá van bejárása, hanem a többi focistafeleséggel is jó barátságot ápol. A lap természetesen megkereste Bencét az ügy kapcsán, ő azonban nem kívánt nyilatkozni magánéletével kapcsolatosan.

Ezzel a fiatalemberrel alkot egy párt Regina (Fotó: Facebook / Batik Bence)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek