Starity

Zendayát választotta reklámarcának a CoverGirl

2016. január 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagyszerű hírt tegnap, az Instagramon hozta követői tudomására a színésznő, és egyúttal meg is mutatta a róla készült első reklámfotókat is.

hirdetés

Fotó: CoverGirl

A mindössze 19 éves Zendayának bizony jól indult az idei éve: jelenleg a Duck Duck Goose című filmen dolgozik, szerepet kapott a Dr. Kenben, valamint saját, K. C. a tinikém című sorozatának új részeit forgatja. Mindemellett a CoverGirl őt kérte fel idei reklámarcának, ő pedig örömmel tett eleget a megtisztelő feladatnak. Az első kampányképek már el is készültek róla, melyeket tegnap tett közzé az Instagramon a fotózáson készült kisfilm kíséretében.

 

Zendaya (@zendaya) által közzétett videó,

Családtagjai, barátai és rajongói nem győztek gratulálni neki a végeredményt illetően, és természetesen a márka vezetősége is elégedett a munkájával. Az ET megkeresésére a CoverGirl ügyvezető igazgatója, Esi Eggleston Bracey elárulta, miért épp Zendayára esett a választásuk.

Látni Zendaya munkáját és a rajongóival való kapcsolattartását igazán inspirálóan hatott ránk, a CoverGirlnél. Láthatóan nem fél kiállni amellett, amiben hisz, és nem kér elnézést azért, aki. Imádjuk az energikusságát, a magabiztosságát, a kísérletezésre való hajlandóságát, és azt, ahogyan kifejezi önmagát. Biztos vagyok abban, hogy együtt nagy dolgokra leszünk képesek, és alakíthatunk a szépség mai fogalmán

– nyilatkozta Esi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek