Starity

Szabó Győző: „A kiszámíthatatlanság bejön a nőknek”

2016. január 22. 13:01   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miért szeretik a nők mindig a rosszfiúkat? Mi lehet a titka a vagány, nagyszájú férfiaknak, akik pillanatok alatt leveszik lábukról a hölgyeket? Szabó Győző és Bercsényi Balázs a Playboy Man of the Year fenegyerek kategória jelöltjei elmondják, hogy szerintük miben rejlik a szívtiprók titka.

hirdetés

Tetovált karok, duzzadó izmok, extrém megjelenés és ellenállhatatlan sárm. Szinte minden nő találkozott már olyan férfival, akiről első pillantásra is látszik, hogy „rosszfiú”, de vajon mitől ennyire csábító a „sötét oldal”? Szabó Győző színész szerint a férfias megjelenés mellett sokkal inkább számít a merészség és vagány kisugárzás. 

A fenegyerek típus nem szereti a korlátokat, könnyen fellázad a kötöttségek és szabályok ellen. Ez a szenvedély és kiszámíthatatlanság bejön a nőknek, új színt, egy teljesen új kalandot visz az életükbe 

– kezdte Győző, aki elfogadja, hogy őt is gyakran rosszfiúnak tartják.

Tisztában vagyok azzal, hogy a megjelenésem és hangom miatt sokszor kapom meg a rosszfiú címet, szinkron munkákban is gyakran osztanak rám negatív vagy nagyon vagány szerepeket. A marcona külsőm ellenére vannak olyan szituációk, hogy simán elsírom magam. Nehéz sorsokon, élethelyzeteken könnyen elérzékenyülök és az igazságtalanság pedig végtelenül elkeserít. Kicsit modernkori lovagként gondolok magamra, mivel nagyon tisztelem a nőket, és igyekszem minden helyzetben előzékeny lenni, szeretek ajándékot, virágot adni. Ezzel együtt sajnos azt látom, hogy ez a gondolkodás manapság már nem divat.

Balázs tetoválóberkekben ismert (Fotó: Borzi Vivien)

Bercsényi Balázs nemzetközi szinten elismert tetoválóművész Instagram oldalát több mint százezren követik, a nők pedig rajonganak a titokzatos és extrém megjelenésű férfiért. 

Az én szememben egy rosszfiú sokkal függetlenebb munkájában és viselkedésében, nincs megkötve a keze, szabadabban élheti az életét. Pont ez a szabadság, ami miatt sok nő szeretne egy ilyen típusú férfi mellett lenni, hiszen így a mindennapok is sokkal izgalmasabbak. Másrészről ez riasztó is lehet, mivel nincs meg az a jellegű biztonság, amire sok hölgy vágyik

– mondta el Balázs, aki az ideális nő jellemzőit is elárulta. „Az igazi nő számomra mindig stílusos, intelligens, valamint fontos, hogy nyitott és spirituális legyen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek