Starity

Tízéves lett a High School Musical

2016. január 22. 14:02   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu és Monique Coleman, azaz a High School Musical sztárjai együtt ünnepelték a film premierjének tíz éves évfordulóját. A csapat felvett néhány nosztalgikus jelenetet egy Los Angeles-i középiskola tornatermében. Az amerikai tévéadáshoz Zac Efron is csatlakozott egy rajongóknak szóló, előre felvett üzenettel.

hirdetés

Az, hogy újra együtt láthattam a High School Musical szereplőit, megerősít abban, hogy milyen különleges dolgot vittünk véghez tíz éve. Az optimizmusuknak, elkötelezettségüknek és rendkívüli tehetségüknek köszönhetően egy igazán kivételes filmet és egy egyedülálló kulturális jelenséget hozhattunk létre. A filmet még ennyi év távlatából is világszerte imádja a közönség, nem csupán az emlékezetes dalok és táncjelenetek, hanem az univerzális üzenetek miatt is, amik továbbra is példaértékűek a rajongók számára – fejezd ki önmagad, higgy magadban, és mindig kövesd az álmaid

– nyilatkozta Gary Marsh, a Disney Csatorna kreatív igazgatója. 

A nagy hatású filmet tíz éve, 2006. január 20-án mutatták be az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig 2007. szeptember 22-én volt a premierje az azóta megszűnt Jetix csatornán. A film rendezője és koreográfusa Kenny Ortega, a szereplők és a stáb munkáját többek között két Emmy-díjjal jutalmazták. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek