Starity

Anna Camp megkérte vőlegénye kezét – fotó

2016. január 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tökéletes hang sztárja az év első hetében kérte meg barátnője kezét, aki természetesen igennel válaszolt. Most azonban rajta volt a sor.

hirdetés

Anna Camp gondoskodó és szerető barátnőből ugyanilyen menyasszony lett, miután szerelme, Skylar Astin megkérte a kezét. A szőke szépség valószínűleg úgy érezhette, hogy leendő férje is megérdemelne egy gyűrűt, így ő is megkérte párja kezét.

Számomra mindig is furcsa volt, hogy a férfiak nem kapnak eljegyzési gyűrűt. Szerencsére a menyasszonyom erre is gondolt

– írta a Twitteren a színész, és egyúttal meg is mutatta, milyen ékszer került az ujjára.

Fotó: Twitter / Skylar Astin

Az egyszerű gyűrű szerencsére nem túl hivalkodó, így Skylar minden bizonnyal szívesen viseli majd a hétköznapokon is; a fonatos megoldás pedig akár a kettejük életének összefonódását is szimbolizálhatja. 

Skylar ezzel szemben egy mesés gyémántgyűrűt húzott Anna ujjára, aki boldogan osztotta meg boldogságát a követőivel az Instagramon két héttel ezelőtt. Megkérdezett, én pedig IGENT mondtam!!! – írta akkoriban a színésznő a közösségi oldalon az alább látható kép kíséretében.

Fotó: Instagram / Anna Camp

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek