Starity

Rékasi Károly és Pikali Gerda között fel sem merül a házasság gondolata

2016. január 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros úgy érzi, nincs szükség se gyűrűre, se papírokra a boldogsághoz.

hirdetés

Rékasi Károly és Pikali Gerda a Blikk TV-nek adott nemrégiben exkluzív interjút, melynek keretein belül először és talán utoljára nyilatkoztak magánéletükről, melyet igyekszenek megtartani maguknak. A Barátok közt sztárja többek között szót ejtett arról is, hogyan próbálta meghódítani kedvesét, és arról, hogy merre tart a kapcsolatuk.

Ha két ember, aki egy ágyban alszik el esténként, fontosnak tartja anyakönyvvezető, pap előtt hitelesíteni együttlétüket, elfogadom. A mi elképzelésünk az, hogy nem attól erős a kapcsolatunk, hogy papír van róla, hanem azért, mert egymás szemébe tudunk nézni

– nyilatkozta Károly, Gerda pedig megerősítette, hogy jelenlegi párja mellett talált rá az igazi boldogságra, és a hercegeként tekint szerelmére.

Kislány koromban álmodtam egy ilyen férfiról. Hiába mondom Károlynak, sosem hiszi el, hogy nekem ő a királyfi a fehér lovon

– magyarázta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek