Starity

Alkata miatt cikizik Taylor Swift hasonmását

2016. január 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valamennyien elképzeltük már, milyen lenne valamelyik kedvencünk bőrébe bújni. Ez azonban csak néhány szerencsésnek adatik meg, aki ismeretlenül is köztudatba kerülhet azáltal, hogy úgy néz ki, mint valamelyik híresség.

hirdetés

Ez történt a 21 éves Keitra Jane-nel is, akit Taylor Swift hasonmásaként ismernek a legtöbben. A lány eleinte élvezte, hogy az emberek úton útfélen megállítják egy-egy kép erejéig abban a hiszemben, hogy a Grammy-díjas énekesnővel találkoztak, ám mostanra ez alaposan megváltozott.

Keitra nemrégiben feltűnt Alex Boye African Hipster című dalához fogatott kisfilmjében, ami miatt kapott hideget-meleget. Sokan meglepődve konstatálták a hasonlóságot, mások azonban nem túl szép szavakkal illették, rámutatva arra, hogy a lány közel sem olyan vékony, mint híres hasonmása, a hozzászólásokat olvasva pedig Keitra önértékelése alaposan megcsappant.

A barátaim képeket készítettek a hozzászólásokról, és elküldték őket nekem. Olyanok álltak bennük, mint Taylor Swift nagyobb fenékkel és mellel. Az egyik hozzászólás azonban még érzékenyebben érintett. Az állt benne, hogy a dagadt Taylor Swift

– elevenítette fel emlékeit Keitra, majd azt is elmagyarázta, hogy azért is fájt neki annyira a megjegyzés. A lány ugyanis amióta csak az eszét tudja, mindig is testdiszmorfiás zavarral, valamint étkezési rendellenességgel küzdött. (Előbbi egy mentális zavar, melynek elszenvedője kényszeresen foglalkozik a külsejével, és mindig arra törekszik, hogy tökéletes legyen.)

Fotó: Instagram / Keitra Jane

Az internetes bántalmazás nagyban elősegíti az étkezési rendellenességek kialakulását. Az embereknek meg kell érteniük, hogy az internetre felkerült tartalmak nem maradnak észrevétlenek, és amikor hozzászólsz egy adott témához vagy véleményezel valamit, nem egy falra teszed azt, hanem egy valódi embernek címezed. Ez csak egy a milliónyi bántó hozzászólás közül, amit valódi emberek kapnak nap mint nap. Ez nem egy együttérzést kierőszakoló poszt, csupán egy tény. Tudnotok kell, hogy a szavaknak ereje van, amivel megbánthattok másokat vagy épp optimizmust hozhattok velük mások életébe. Használjátok jóra ezt az erőt

– írta egy korábbi Instagram-posztjában a lány, aki arra használja ismertségét, hogy felhívja a figyelmet önmagunk elfogadására.

Fotó: Instagram / Keitra Jane

Szeretném, ha mindenki jól érezné magát a bőrében, és megértené, hogy a boldogság nem annak a függvénye, hogy megfelelünk-e mások elvárásainak. Légy önmagad, mert senki sem lehet olyan jó, mint amilyen te magad vagy

– hangoztatja Keitra.

Fotó: Instagram / Keitra Jane

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek