Starity

Louis Tomlinson megerősítette fia érkezésének hírét

2016. január 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik esetleg kételkedtek volna abban, hogy a One Direction énekese apa lett, azok számára jó hírünk van, ugyanis a 24 éves szívtipró megerősítette: valóban fia született.

hirdetés
Louis Tomlinson megerősítette fia érkezésének hírét

Délelőtt számoltunk be róla, hogy Louis Tomlinson Briana Jungwirth-höz fűződő kérészéletű kapcsolatából fia született, ám ahogy az lenni szokott, a szkeptikusok ezúttal is megkérdőjelezték a hír igazságtartalmát. Az énekes azonban eloszlatta a pletykákat és feltételezéseket, és ő maga is megerősítette, hogy valóban apa lett.

A legnagyobb örömömre szolgál, hogy kimondhatom, tegnap megszületett a fiam. Egészséges és egyszerűen fantasztikus. Nagyon boldog vagyok!

– írta Louis a Twitteren.

Azt egyelőre nem tudni, hogy édesanyjára vagy édesapjára hasonlít-e a kicsi, mivel a brit szupersztár még nem mutatta meg a szeme fényét, de minden bizonnyal hamarosan megteszi. Értesüléseink szerint anya és baba egyaránt jól vannak, és rövidesen elhagyhatják a kórházat. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek